Преди 100 дни започна руската инвазия в Украйна.  Проследете най-важните новини

...
Преди 100 дни започна руската инвазия в Украйна. 
Проследете най-важните новини
Коментари Харесай

ВОЙНАТА ДЕН 100: САЩ ще търсят отговорност от Русия за военни престъпления в Украйна

Преди 100 дни стартира съветската инвазия в Украйна. 

Проследете най-важните вести в развиване:

11:16
Британското военно разузнаване: Русия не е постигнала нито една от своите първични стратегически цели в Украйна


Британското военно разузнаване съобщи сподели през днешния ден, че 100 дни след началото на нашествието си в Украйна Русия не е постигнала нито една от своите първични стратегически цели, а точно - да превземе столицата Киев и другите центрове на властта в прилежащата страна.
Копирано
08:41
Зам.-министър на защитата: Ако Русия не спре експанзията, спорът може да стане световен


Бях в бежанския център в Сарфово. Това, което се вижда там са дребни деца, които се смеят и тичат. Възрастни хора, които чакат, с цел да получат храна. Без да знаят дали техните жилища са разрушени. От другата страна са българите, които оказват помощ, настаняват хората. Всички българи работят украинските бежанци да се усещат добре. Това съобщи зам.-министърът на защитата Йордан Божилов в предаването "Денят стартира " по Българска национална телевизия.
Копирано
08:05
Зеленски: Ситуацията в Донбас не се промени доста през последните 24 часа


Президентът на Украйна Володимир Зеленски загатна за известни триумфи на въоръжените сили на страната в боевете против съветската войска и сепаратистите за надзор върху източния град Северодонецк, съобщи Ройтерс.
Копирано
07:49
Боршош с самодейност за отбелязяне 100-те дни от началото на войната в Украйна


100-метрово синьо платно сложиха на столичния площад „ Славейков”. С този жест заместник-кметът на София Мирослав Боршов възнамерява да бъдат маркирани 100-те дни от началото на войната в Украйна.
Копирано
06:42
Съединени американски щати ще търсят отговорност от Русия за военни закононарушения в Украйна


Съединени американски щати и съдружниците им дават обещание да държат Русия виновна за закононарушения, осъществени от нейните сили откогато нахлуха в Украйна на 24 февруари, разгласи американският зам.-държавен секретар Узра Зея на съвещания на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
06:35
По-голямата част от украинския град Лисичанск е разрушена


Около 60 % от инфраструктурата и жилищните здания в Лисичанск – един от последните два града в Източна Украйна, които още са под непълен украински надзор, са били разрушени при офанзиви, сподели през вчерашния ден чиновник на локалната власт, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
06:31
Украинският нуклеарен оператор отхвърли информацията, за допустимо изключване на АЕЦ " Запорожие "


Украинският държавен нуклеарен оператор "Енергоатом " отхвърли през днешния ден, че може да изключи огромна атомна електроцентрала, която се намира на окупирана от Русия територия, в случай че загуби надзор върху интервенциите в нея, съобщи Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР